dinsdag 19 juni 2012

Vanaf juni: definitieve berekening toeslagen 2011

Wie in 2011 kinderopvangtoeslag heeft gekregen, ontvangt binnenkort een ‘Definitieve berekening 2011’ van de Belastingdienst/Toeslagen. In dit bericht staat hoeveel toeslag je hebt ontvangen, en op hoeveel je recht had. Je krijgt voor elke toeslag apart bericht.

Heb je volgens jouw definitieve berekening minder toeslag gekregen dan waar je recht op had? Dan stort de Belastingdienst/Toeslagen het geld binnen 8 weken in 1 keer op je rekening. Heb je meer toeslag gekregen dan waar je recht op had? Dan moet je de te veel gekregen toeslag terugbetalen. Eén week na de definitieve berekening krijg je hierover een bericht: de terugvorderingsbeschikking.

Controleer je gegevens
Controleer de gegevens op je definitieve berekening en vergelijk die met je jaaropgave die je vindt op je persoonlijke pagina op Flexmoeders.nl. Kloppen de gegevens volgens jou niet? Bel dan de BelastingTelefoon of ga langs bij je belastingkantoor. Vaak kunnen zij je dan al helpen. Komen jullie er samen niet uit en wil je bezwaar maken? Kijk dan bij Hoe maak ik bezwaar?

Bron: Belastingdienst/Toeslagen




Geen opmerkingen:

Een reactie posten