donderdag 12 april 2012

Oproep: gastmoeders gezocht voor televisieprogramma op SBS6

Op 12 mei, de dag voor Moederdag, zendt SBS6 het programma 'Voor je moeder' uit. In deze sprankelende avondvullende show krijgen mensen de kans om hun moeder de verrassing van haar leven te bezorgen.

Gastmoeders gezocht
De makers van het programma willen graag een groep gastmoeders in de studio te hebben. Zij vervullen namelijk ook de moederrol en verdienen het ook om in het zonnetje gezet te worden. Daarom benaderde  productiemaatschappij Eyeworks Flexmoeders.nl met het verzoek om een oproep te doen bij jullie. Bij deze. 

Geef je op!
Alle gastmoeders die het leuk vinden om deze opname bij te wonen zijn dus van harte welkom. De opname vindt plaats op 7 mei van 18:30 tot 22:00 uur in Bussum. Aanmeldingen die vóór vrijdag 4 mei 10:00 uur binnenkomen, kunnen nog in behandeling worden genomen. Interesse? Stuur een e-mail naar: adrijana.beumer@eyeworks.tv. Vermeld daarbij:
  • je naam
  • adres
  • telefoonnummer
  • je leeftijd
  • e-mail adres 
  • aantal personen (gezin/partner/vrienden zijn ook welkom, mits ouder dan 16 jaar. Van hen graag ook alle gegevens in de e-mail opgeven).
Programma 'Voor je moeder'
Tijdens het programma worden verschillende verhalen verteld en allerlei grote en kleine wensen vervuld. Een hereniging met die ene zoon uit het buitenland, een optreden van een artiest waar moeder gek op is, een persoonlijke ode van kinderen en kleinkinderen, het kan allemaal. Voor één keer worden alle moeders op een voetstuk gezet. De presentatie is in handen van Jochem van Gelder.

Samenwerking Cordaid Memisa
Het programma wordt gemaakt in samenwerking met Cordaid Memisa (www.cordaidmemisa.nl). Elke anderhalve minuut overlijdt er een vrouw tijdens haar zwangerschap of bevalling. En dat terwijl moeders de spil van het gezin zijn, en vaak zelfs van de gemeenschap. Cordaid Memisa richt zich dan ook specifiek op veilig zwanger zijn en veilig bevallen. Op een betere gezondheidszorg voor moeder en kind.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten