donderdag 23 februari 2012

Naar het GO! Gastouder-Event?

Op woensdag 9 mei 2012 opent Evenementenhal Hardenberg haar deuren voor het GO! Gastouder-Event. Dit evenement, dat speciaal in het leven is geroepen voor gastouders, vindt plaats naast de Vakbeurs Kind & Opvang.

De organisatie heeft voor dit gastouderevenement samenwerking gevonden met SWP, de uitgever van vakblad GO! Alles voor gastouders. Momenteel zijn beide partijen actief bezig met de invulling van het inhoudelijk programma van het kennisevenement, waarover vakblad GO! Alles voor gastouders nader informeert. Het inhoudelijk programma wordt aangevuld met een informatiemarkt. Tijdens dit kennisevenement kun je volop je kennis vergroten, in contact komen met elkaar en word je op de hoogte gesteld over ontwikkelingen. Dit alles onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of fris. Na afloop van je bezoek aan GO! Gastouder-Event kun je tevens een bezoek brengen aan de Vakbeurs Kind & Opvang. Vakbeurs Kind & Opvang is een driedaagse vakbeurs. Deze vakbeurs is gericht op kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen, basisonderwijs en speciaal onderwijs.

Wanneer? Woensdag 9 mei, 14:00 – 22:00 uur
Waar?
Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Entree? Met je eigen LRKP-nummer kun je een entreebewijs kopen aan de beursreceptie. Kaarten aan de deur kosten € 20,00 p.p., maar als je je vooraf registreert is het gratis. Vanaf 9 maart is het mogelijk om je via de website van GO! vooraf gratis te registeren voor een entreebewijs. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van GO! en blijf op de hoogte. 
o-o-o

Geen opmerkingen:

Een reactie posten