donderdag 24 november 2011

Inactieve vraagouders ontvangen belangrijke Flexmoederspost

Vraagouders die al een tijdje niet meer gebruik hebben gemaakt van kinderopvang via Flexmoeders.nl, maar die nog wel een actieve koppeling met een gastouder in ons systeem hebben, ontvangen binnenkort een belangrijke e-mail van ons. Daarin wordt gevraagd of ze de opvang voor hun kind nog actief willen houden, ook al maken ze er al een tijdje geen gebruik van. Dat doen we omdat vanaf 1 januari 2012 ook 0-uren opvang in rekening worden gebracht. En om te voorkomen dat mensen een rekening van ons ontvangen zonder dat ze gebruik maken van de opvang, verzoeken we hen voor die tijd inactieve koppelingen te deactiveren. Gekoppelde gastouders ontvangen een kopie van de mail die aan hun vraagouder(s) is gestuurd.

Meer informatie
Wie deze e-mail heeft ontvangen en nog aanvullende vragen hierover heeft, kan op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur contact opnemen met de klantenservice van Flexmoeders.nl. Hoewel het natuurlijk voor iedereen goed is om af en toe te checken of al je gegevens nog up-to-date zijn, hoef je niks te doen als je niks hebt ontvangen. Je vindt het tarief 2012 na inloggen op je persoonlijke pagina onder het kopje 'Offerte overzicht'.

---


NAGEKOMEN BERICHT: Abusievelijk is dit bericht ook gestuurd naar mensen die de afgelopen periode een nieuwe koppelingsovereenkomst hebben gesloten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Je kunt in dat geval de mail als niet verstuurd beschouwen.Mensen die dit betreft sturen we nog een extra bericht.

www.Flexmoeders.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten