donderdag 29 september 2011

Stoppen met werken, want kinderopvang te duur? Niet nodig, wij hebben dé oplossing!

Het vliegt je om de oren, de berichtgeving dat veel mensen per 2012 minder gaan werken omdat de kinderopvang te duur wordt. Dat heeft ons aan het denken gezet en hebben we -hoewel we natuurlijk niet arrogant willen overkomen- voor velen dé oplossing gevonden: ofwel maak gebruik van onze voordelige en professionele kinderopvang óf word gastouder bij Flexmoeders.nl!

Gastouders nodig
Gastouderopvang via Flexmoeders.nl is een op maat gesneden, kwalitatief hoogwaardig maar vooral ook zeer voordelig alternatief voor de crèche of BSO. Juist daarom verwachten wij dat veel mensen in 2012 voor kinderopvang via Flexmoeders.nl zullen kiezen. Dat betekent dat wij op korte termijn meer gastouders nodig hebben. En dat komt goed uit. Want voor diegenen die inderdaad besluiten te stoppen met werken, is een baan als gastouder misschien wel weggelegd!

Wat verdient een gastouder?
Als we uitgaan van een gastouder die vier dagen per week gemiddeld drie kinderen opvangt, dan verdient deze gastouder per maand bruto zo'n beetje €1.824,= (uitgaand van een gemiddeld uurtarief per kind van €4,75). Daarover moet een gastouder, net als iedereen die werkt, belasting betalen. Netto hou je daar dan – overigens heel erg afhankelijk van je persoonlijke situatie – zo tussen de €1.300 en €1.400 per maand aan over. Best leuk. En de kinderopvang voor je eigen kind doe je dan zelf. Dat betekent geen kosten én de beste opvang die er is!

Wil je gastouder worden?

De gastouders van Flexmoeders.nl zijn allemaal gediplomeerd en voldoen aan de wettelijke deskundigheidseisen die aan gastouders worden gesteld. Heb je interesse in een zorgzame baan waarbij je je gezin en werk optimaal kunt combineren? Meld je dan hier vrijblijvend aan om bij Flexmoeders.nl gastouder te worden, dan neemt onze regioconsulent binnenkort contact met je op.

Of wil je klant worden?
Wil je toch blijven werken in je huidige baan, maar wil je je kinderopvangkosten ook in 2012 beperken? Geef je dan op voor Flexmoeders.nl en zoek naar een lieve gastouder bij jou in de buurt

www.Flexmoeders.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten