donderdag 5 mei 2011

Wijzigingsformulieren voor gastouders

Gastouders die een wijziging in hun opvanggegevens hebben zijn verplicht deze aan ons door te geven via een 'wijzigingsformulier LRK'. Voorheen gaven we aan dat je het formulier rechtstreeks kon sturen naar de gemeente waar de opvang plaatsvond. Dat is veranderd. De wijzigingsformulieren stuur je als gastouder voortaan rechtstreeks aan ons. Het wijzigingsformulier kun hier downloaden, staat op je Persoonlijke Pagina of kun je aanvragen via info@flexmoeders.nl.

Om welke wijzigingen gaat het?
  1. Als je al geregistreerd bent via een ander gastouderbureau, maar je wilt je ook inschrijven bij Flexmoeders.nl, dan moet daar een wijzigingsformulier voor worden ingevuld. Geef op het Wijzigingsformulier aan dat je een extra bemiddelingsrelatie wilt aangaan tussen gastouder en gastouderbureau. 
  2. Als je de relatie met je gastouderbureau wilt beƫindigen;
  3. Als er een wijziging is in je adres- en contactgegevens;
  4. Als er een wijziging is van de gegevens van de opvanglocatie; danwel bij de gastouder thuis, danwel bij de ouder thuis;
  5. Als je verwijderd wilt worden uit het Landelijk Register Kinderopvang.
Pas dus niet zomaar gegevens aan op je Persoonlijke Pagina, maar stuur voortaan ook het ingevulde en ondertekende wijzigingsformulier naar ons op (Flexmoeders.nl - Blauwburgwal 17-19 - 1015 AS Amsterdam). De GGD controleert hier op, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden. Zodra wij het formulier van je hebben ontvangen controleren wij het of alles juist is ingevuld en sturen het vervolgens op naar de gemeente waar de opvang plaatsvindt.

www.Flexmoeders.nl
Volg ons op facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten