woensdag 13 juli 2011

Flexmoeders.nl biedt ondernemer in nood kans

Landelijke aanbieder gastouderopvang reikt hand aan lokale ondernemers door krachten te bundelen
 
Door wijzigingen en verscherpingen in de Wet Kinderopvang hebben ondernemers in de kinderopvangsector het zwaar. Dit geldt voor ondernemers in diverse vormen van kinderopvang, zo ook voor de kleinere gastouderbureaus. Flexmoeders.nl, een landelijk opererende en erkende aanbieder van gastouderopvang, biedt nu actief aan lokale ondernemers de kans om de krachten te bundelen en samen op te trekken. Met het zogeheten 'Ondernemersaanbod' ervaart de lokale ondernemer wel de lusten en niet de lasten van het ondernemerschap. Zo kan gezamenlijk blijvend de gastouderopvang worden gepromoot bij jonge ouders en kan de markt zich herstellen.
 
Wendeline van Luijk, directeur Flexmoeders.nl, licht de actie toe: "We zien dat de hele sector het zwaar heeft met het verwerken van de wijzigingen Wet Kinderopvang. Een aantal lokale ondernemers in gastouderopvang verkeert in zwaar weer. Wij bieden als Flexmoeders.nl de mogelijkheid aan deze ondernemers om voordeel te behalen door met een landelijke organisatie samen te werken. Door de combinatie van landelijke systemen en efficiënte administratie met het lokale karakter van de onderneming krijg je eigenlijk the best of both worlds. De ondernemer kan zich zo weer meer richten op waar hij of zij goed in is: het contact met ouders en en de begeleiding van gastouders. Wij doen de administratieve, financiele en commerciële zaken en nemen het ondernemersrisico uit handen. Flexmoeders.nl vindt het van groot belang dat ouders de voordelen van gastouderopvang blijven leren kennen, en vindt dat de sector is gebaat bij gezonde ondernemers. Deze samenwerkingsvorm kan daaraan bijdragen."
  
Over Flexmoeders.nl
Flexmoeders.nl is het landelijk opererende online bureau voor gastouders, oppas aan huis en informele kinderopvang door familie en vrienden. Flexmoeders.nl biedt goede, betaalbare en effectieve kinderopvang. www.flexmoeders.nl, www.twitter.com/Flexmoeders en www.flexmoeders.blogspot.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten